En helt vanlig onsdag. / Lina

Idag fyller mamma och Alfons år, grattis på er! Likaså grattis till Leo-Pekka Tähti, paraidrottaren som igår blev vald till årets idrottare!

Min dag började med simning, skönt och uppfriskande. Sen var jag en snabb sväng via citymarket för att handla presenter och mat. Alltid lika svårt, att köpa fina presenter alltså.

När jag kom hem fanns det flera måsten att ta itu med. 1. Jobbsökning. 2. Packande. 3. Distansstudier. 4. Bloggskrivande. Så vad valde jag, hmm, nr 5 – att se ett avsnitt av ”Shooter”, som för övrigt inte är min favorit tv-serie, men den får duga i väntan på att ”Grey’s anatomys” julpaus är förbi. Att unna sig annat än det man borde håller jag hårt på ibland.

På tal om bloggskrivande har jag försökt knåpa ihop lite mera vettiga inlägg än det här, men får inte riktigt ner det jag vill ha sagt, så håll till godo. Det här kommer inte att bli någon typisk dagboksblogg, vår ambition är nog lite annan. Men lite vardagsinlägg emellanåt är kanske bra, variation förgyller väl, brukar man i alla fall säga.

Nåväl, tror jag ska fortsätta med packandet nu. Renoveringen/omändringsarbetena börjar snart vara klara, så om det går som vi vill med det sista så hinner vi (åtminstone börja) flytta in ännu den här veckan. Förra veckan var jag med och lade golv, slipade och lackade lister etc. Ännu lite gul&blå efter allt golvkrypande. Någon byggare kommer jag nog aldrig att bli, något som är lätt att inse och acceptera. Så det är fint att det finns andra som är bättre på den uppgiften! När vi sen är inflyttade och hemmastadda ska jag skriva mera om det här – ett inlägg om hur byggandet framskridit, från idé till verklighet så att säga. Do’s and dont’s vid omändringsarbeten.

Än en gång vill jag påminna om att ni gärna får höra av er med förslag, frågor och funderingar. Alltid kul med feedback!

/ Lina

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s